Thursday, January 30, 2014

Selamat Datang Februari!

Motif ucap selamat kat februari?

Ya, bila check balik, rupanya angah tak ada entry pun khusus untuk ucap selamat buat tahun baru 2014. Sedar-sedar udah nak masuk februari dah. Pheww...lap hingus! 

Apa macam kawan-kawan? Semoga anda semua dapat menjalani permulaan tahun baru dengan lebih bersemangat, positif, ceria dan cemerlang

Semoga Kejayaan, Kebahagiaan dan Ketinggian Darjat Iman dapat menjadi milik kita.

Hidup ini tidak lama, esok lusa belum tahu ia milik kita atau tidak. 

Senario di sekeliling kita - ajal menjemput tak kira masa - di jalanraya - di laut - di rumah kosong - di semak samun - di longkang - di hospital....Allahuakbar.

Semoga kita semua mendapat hidup yang diberkati.



“أحب الناس إلى الله  أنفعهم للناس”
“Manusia yang paling dicintai Allah adalah yang paling bermanfaat”

Angah Sayang Semua!
Wassalam

10 comments:

Kakzakie said...

Betullah Angah. Sebenarnya tiap detik kita mengejar ajal kita. Cuma masa tepatnya tak tahu.

Apa yg penting cari bekalan utk di sana kelak.

Khai♥Rin : anies said...

tu la pejam celik pejam celik dah feb..
alhamdulillah so far so good

MulutPayau said...

Kejap jer kan masa berlalu...

Anwar Abdullah @ Kaio said...

tu lah. semakin kita tua. semakin kita dekat dengan kematian. huhu.

jemput lah singgah ye.
http://iluvtour.om

BUNDA said...

February masih awal..masih diawal tahun baru...
Selamat tahun baharu 2014 untuk angah...
Sama2 kita mencari keberkatan hidup dunia dan akhirat...

ANIM said...

kak anim pun tak sedar dah masuk februari bila sibuk ulang alik, angah. sabar ajalah

jamian sarif said...

masa berlalu tanpa sedar...

secangkir madu merah said...

Angah, jemput Angah suami isteri dtg ke majlis perkahwinan anak akk pada 1hb Mac 2014 hari sabtu bertempat di Dewan D'Kelana SS7/15 Kelana Jaya. Dewan itu berdekatan dgn Stadium MBPJ Kelana Jaya, dekat dgn tasik Kelana Jaya, dekat dgn swimming pool dan dekat juga dgn padang PKNS. Undangan dari jam 12.00 tghr - 4 ptg

❤Kamsiah❤ said...

feb hampir tiba ke penghujungnya Angah..cepat ja kan..

Afasz said...

selamat datang.. feb eh mac dah