Tuesday, September 23, 2014

Redha katanya....

Bismillahirrahmannirrahim

Assalamualaikum kawan-kawan

Apa kabor, harap sihat-sihat dan ceria hendaknya.

Tak payah lah sambung kisah sakit kan kan?
Sakit tu Allah yang beri, jadi kembalilah kepada Allah
Al-quran juga menjanjikan seribu penawar, jadi kembalilah kepada Al-quran
Konsepnya REDHA gitu…
Kalau murungpun bukan boleh sihat ye tak?
Terima sahajalah

Tapi adalah juga usaha-usaha alternatifnya….semoga Allah mengasihani diri ini.
Disember nanti akan ada last appointment dengan Gyne, waktu itu akan ditetapkan bila tarikh operation, sementara menunggu tarikh itu, berusahalah setakat mampu, cubalah semua petua dan cadangan-cadangan perawat yang ditemui. Semoga berhasil….tak payah la bedah kan…(mudah-mudahan)

Jumpa lagi kawan-kawan, Insyaallah dengan cerita yang best-best dan happy happy aje...


Semoga kawan-kawan berbahagia selalu dan mendapat rahmat dari Allah.


Wassalam.

7 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Moga semuanya baik-baik sahaja dan moga Allah permudahkan segala-galanya.. InsyaAllah.. Sabar ya Ngah..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

syafakillah ye angah (^___^)
moga cepat sembuh ;)

zino said...

semoga di permudah kan segala urusan...dan sihat selalu..amin

Ujie said...

moga cpt sembuh Angah. Moga ceria bahagia selalu.

Khai♥Rin : anies said...

mengharap segala2 baik utk angah...aminnnnn

ANIM said...

positif dan redha...
alhamdulillah...hidup kita kat dunia pun tak lama, angah..
kena sentiasa ingat itu..

Iryns Ahmad said...

semoga cpt sembuh angah..