Thursday, January 26, 2017

Tiada Post Tahun Baru

Assalalmualaikum kawan-kawan...

Allah..dah hampir minggu terakhir Januari, baru perasan belum ada entry di tahun 2017. Dah kenapa MakNgah...

Wow..sejak penghujung Disember 2016 sampai lah melalui Januari 2017..hectick nya Angah. Rasa tak cukup nafas. Ini lah yang terjadi bila Pegawai tinggal seorang sahaja, seorang cuti bersalin, seorang lagi sibuk program luar, maka pegawai yang satu ni lah jadi rebutan untuk menyemak semua kerja-kerja Fakulti. Jadinya banyak kerja last minute dan ada yang pending...

Semalam...puncak segala ke bizian, meeting with TNC tentang Perancangan Sumber Manusia utk Fakulti

Ok tak mahu membebel panjang. pagi ini agak lapang maka dapatlah  Angah melepaskan rindu di maya arena ini.

Apa khabar kawan-kawan? Angah doakan semua dalam kesihatan yang baik dan dipelihara Allah subhanahwata'ala. Ada yang ingat pada Angah tak? hihihi

Oleh kerana masih di Januari, maka Angah ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru kepada semua. Semoga perjalanan 2017 dan tahun-tahun mendatang berjalan lancar dan sempurna. Semoga sukses selalu ya.

Januari bulan kelahiran cik Kela pom pom....dah setahun usia si kecik ni.  Semoga sihat-sihat selalu, dan membesar bagai juara..

Happy Birthday Kela..



Sehingga bertemu kembali...Wassalam

7 comments:

tiga lalat said...

selamat tahun baru jugak mkcik Angah tuuuh., ;p

Kakzakie Purvit said...

Baru kakak perasan memang dah lama tak komen di blog angah ni
Busy teramatlah ye..
Semoga tahun 2017 ini lebih baik dari yg lepas-lepas

COmelnya anak buah angah tu..

Cik Azz said...

Selamat tahun baru Angah.

Moga Angahpun sihat selalu.

Acik Erna said...

wkmusallam angah..Alhamdulillah ..moga doa angah untuk kesihatan kawan2 maya termasuk acik dimakbulkan yang esa

Ainniah Zulkefli said...

selamat tahun baru 2017 angah.

ANIM said...

salam 2017 angah..
moga kita dapat bersembang di maya semula...
geramnya ngan si kecil tu...

dear anies said...

selmat tahun baru utk angah sekeluarga... semoga sihat dan berbahagia selalu