Thursday, August 04, 2011

Citer Kursus Sebelum Puase..

2 hari sebelum Ramadan angah dan rakan-rakan seFakulti telah berkursus di hotel ni. Teruja nye rase...al-maklum le dapat menginap di hotel 5 bintang! uii...syok nye..kalo saje-saje nak pegi,  pakat idok le jawabnye...
terima kasih la kepada pihak pengurusan Fakulti kerana memberi peluang staf-staf sokongan ni berkursus kat tempat yang best ni.
Selalunya staf akademik je yang dapat pegi free cam ni...


Masa perasmian pembukaan

mase lunch, duduk semeja ngan tuan Dekan, huhuhuu ada yg jeles lak tu!

2 hari kat sini angah tak makan nasik ye...asik makan spegeti ngan western western aje, al-maklum le, nasi kat kat rumah di kg kerinchi pun ada..

                                                                             ber BBQ Dinner



lapas dinner, sempat naik buggy, menyeberang ke KLIA



Bersama En.Shamsol Amir (kemeja merah/putih), pengemudi kursus ini

ni view bilik angah

macam biase, pintu bilik adalah tempat wajib untuk bergambor haha..

adoii tersepit kat tengah...
ni la muka-muka mak-mak orang yang teruja dapat naik bas...


Sesungguhnya kesedapan makanan ka hotel ni telah mengatasi ceramah-ceramah di sepanjang kursus ni !
ada ka patot!

Terima kasih Fakulti!

12 comments:

Rinna said...

Wahh bestnyaa dpt pi kursus ngan makan2 sedap2 laak tuhh jeles laa.. :0

ORLANDO AHMAD said...

fuh mcm orang slovakia la, makan western sokmo

secangkir madu merah said...

seronok ya angah.. berkursus sambil jenjalan makan makan heheheh... makan yg lebih ya dari berkursusnya..

selamat menjalani ibadah puasa..

Angah said...

kak rinna jgn jeles..suruh le department akak wat kursus kat cini...:D

Angah said...

orlando: adoi mak..dlm banyak-2 org, org slovakia disebutnye ehek..

Angah said...

kak yati, lepas balik kursus memang satu opis sembang pasai makan, bukan pasai ceramahnye..naye kalo Dekan tahu..

~ Cik Azz ~ said...

ahahahaha...

Hrp2 masuk la kt dlm minda apa yg didengar masa kursus ni...

Ehh, akak dh buat entri cara2 utk buat header blog.. Nanti senang2 jenguk la.. dan cuba buat tau... :P

Acik Erna said...

angah..memang seronk kalau dapat peluang macam ni.

Angah said...

kak azz, ilmu yg dapat kat seminar tu angah catat dalam buku, free-free anagh semak balik hihhi

oh header akak yg cantik-cantik tu..memang merangsang jiwa nak cuba buat..nanti....

Angah said...

acik erna, staf sokongan ni selalu tertinggal kalo nak banding ngan akademik staf..tu yang bila sekali dapat peluang tu, seronok bukan main..

Mazni said...

Kak Ina, sy mmg suke PanPac, kat tpt skang, mmg slalu wat bengkel kat sana, kt situ sy mesti cari Spaghetti Carbonara, the best ever served compared to mana2 hotel yg saya penah pegi....bagus la FSSS dah start wat bengkel camni, staf cam kita pun perlu keluar jugak! heheheh

Angah said...

mazni, kami dapat pergi ni pun, ada jugak 'org-org tertentu' tak puas ati, adoi la...macam la staf sokongan ni teruk sangat sampai tak patut diberi peluang...sedey...