Monday, October 24, 2011

Angah dan DSLR

Assalamualaikum kawan-kawan semua, apa kabor?
harap-harap semuanya  sihat, sihat  fizikal dan mental,
sihat rohani dan jasmani
dan semoga senyum dengan comel!

Sebenarnya tak de apa nak citer, saje je..nak explain sikit pasai gambor angah dalam post terdahulu.

Macam bagus je pegang DSLR kan? nak buat macam mana terpaksa!
padahal tak ada ilmu phografi pun, yang ada cuma sedikit MINAT dan selebihnya adalah KEBERANIAN.

'awak tak malu!' kata bos (bukan tak tahu malu ye..)
'awak tak panik, cepat menangani situasi' kat bos lagi (kata lainnye 'berani')

Asalnye ada sorang staf yang memang ada kepandaian dalam mengetik-ngetik DSLR ni, tapi dia berpindah Fakulti tanpa meninggalkan kemahirannya pada staf lain,
jadi secara bidan terjunnya angah menjadi photographer untuk Fakulti ni..atas sikap tak malu dan berani tadi...


Antara insan popular yang pernah angah rakam fotonya.

Sekian.

3 comments:

Rinna said...

Waa caya laa Angah.. dah jadi photography utk Fakulti.. tak kisah laa..janji kalau ambik tuh gambar jadi cantik.. :)

Angah said...

tq kak rinna, dah lama-lama pegang DSLR tu rasa semacam plak, macam best je..

~ Cik Azz ~ said...

Cepat la..

Penat dah sengih2 ni haa...

Bila nak klik2 ni..

Hehehe..