Sunday, October 07, 2012

Yeyy Hari Minggu


Assalamualaikum, salam pagi minggu. 

Sarapan apa anda hari ini?  Angah minum air masak amcpur madu je…almaklum le orang tak cukup darah ni badan rasa lemah semacam. Harap dengan khasiat madu ni angah jadi kuat sikit..

Kaki pulak lenguh, sebab berjalan ke hulu hilir semasa bertugas . OH YA, UM baru selesai istiadat konvokesyen yang berakhir semalam, angah bertugas sebagai pemyambut tetamu untuk para keluarga graduan.

Ni baru selesai membasuh baju sebaldi. Sementara tunggu Che Din bangun tido angah bersosial dulu kat blog ni. 

Sekejap lagi nak memahirkan diri memandu di sekitar UM. OH! Angah lupa nak cerita angah sekarang ni adalah PEMANDU KERETA BERLESEN…YEYYYY! Alhamdulillah

Malu nak cerita, sebenarnya angah berjaya dapat lesen ni setelah  5 kali , diulang LIMA kali  - ye lima kali ambil test JPJ….setiap kali ulang test, angah akan ambil kelas tambahan untuk memahirkan diri…akhirnya..beriban-riban habis untuk sekeping lesen…aduiii…

Ok, see ya!

12 comments:

Acik Erna said...

Tahniah angah..walaupun beriban habis..angah dah jadi pemandu berlesen yang mahir..

Angah said...

TQ Acik...

Everything's Everythings said...

xpe lima kali pun yg penting dh dpt lesen kan? ^^
Alhamdulillah..

Angah said...

Everything's...gitu lah, janji dah dapat lesen

Rinna said...

Alhamdullillah.. Yeahhhh berjaya juga akhirnyaa.. leh laa ronda2 skrg nie.. yer..naik keta jalan2 sana sini.. :)

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah, tahniah dah dapat lesen. Lepas ni kena tajamkan kemahiran memandu tu, biar cekap :)

Kasih Salina said...

tahniah kak..xpe lah ulang 5x pun..janji dapat kan..

Angah said...

kak Rinna, datang opis tak berani bawak lagi...

Angah said...

Dinas & Kasih Salina, terima kasih...kena training bagi mahir lagi...

Mak Wardah said...

Salam kenal, tahniah angah....

Angah said...

Tq mak Wardah. Salam kenal

Madam Lala said...

UTeM pun dah nk konvo...tp madam tak terlibat..selamat....