Monday, December 16, 2013

Dah SampaI Jodoh

Insyaallah, kalau diizin Allah Subhanahwata'ala

Masa berlalu sungguh pantas, Adik Ja yang dulu angah kendong ke mana-mana kini merentasi waktu untuk melalui hari-hari depan dengan jalan sendiri, semoga Allah merestui kamu dik....






Kawan-kawan yang berkelapangan pada 22 Disember 2013, jemputlah ke kediaman Mama & Abah angah ye...


(klik gambar untuk tumbesaran)

Wassalam

13 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tahniah3..kalu dkt pasti sy terjah

lizz said...

moga majlisnyer berjalan lancar yer...

❤Kamsiah❤ said...

akak Inshaa ALLAH blk kg kat kelantan pada tarikh tu

Acik Erna said...

assalam angah..tahniah dan selamat pengantin baru untuk adik angah dan pasangan..semoga berkekalan selamanya

ANIM said...

Tahniah...ipoh dan kuala tak jauh kan? Heee

Kakzakie said...

Jauh bebenarlah Angah. Kalau di JB nak juga kakak pergi meraikannya.

Tahniah buat adik... selamat menempuh alam rumahtangga

Ujie said...

Tahniah..bakal dapat ahli keluarga baru. Bertambah meriah. Moga adik & pasangannya bahagia dunia akhirat.

imm said...

salam kenal,,
selamat pengantin baru untuk adik..
saya follow blog ni ye..
sudi2 lah singgah blog saye juge..thanx
http://cikanem.blogspot.com/2013/12/hadiah-semua-orang-nak.html

Angah said...

Kak Anim. Dr ipoh ke kuala kangsar 40 mnt je. Pas tu dr bus stand kuala ke manong dlm 15 mnt berkereta. Slps jumpa pusat latihan pertanian manong (LPM) jumpa la kpg angah. Dlm 500 meter dr lpm

Angah said...
This comment has been removed by the author.
zino said...

selamat pengantin baru utk adik..

santa said...

Good afternoon, I came here to bring the game's special new edition, just a game

nanie said...

selamat pengantin baru untuk adik angah...semoga kekal sampai jannah