Thursday, June 19, 2014

Potluck Ramadan 1435H

Assalamualaikum kawan-kawan, apa kabor? harap sihat-sihat hendaknya

Ini cerita semalam.

Dah menjadi tradisi kat opis angah ni, kalo nak menjelma Ramadan je mesti kitaorang buat majlis kecil-kecil secara potluck...

Yang bagusnya semua se'ia sekata, sebut je nak buat potluck semua teruja nak masak macam-macam...alhamdulillah....semoga semuanya bertambah  murah rezeki

Bab-bab makan ni semuanya sangat BEKERJASAMA...yeyyy

Kali ni angah malas masak, jadi angah share dengan beberapa kawan order spaghetti bolognese

meh layan gambor yek.



 aha...Kak Amu Karpaham ni pun sambut puasa jugak..



 eheh...jemput makan.....

 ok posing....

 posing lagi...


 amboi....bermanja pulak che leman ni...



ok lah jumpa lagi ye...

4 comments:

Ujie said...

Ni betul2 persiapan nak puasa ni angah. :D

ANIM said...

ni yg gatal mulut nak suggest kat geng bas sekolah juga, angah:-))

best nih..

Kakzakie said...

Kak Amu tu faham angah sebab bila ramadhan dia dah tak ada teman nak makan siang bersama..

Rinna said...

Wahh awal nak wat majlis nak sambut pose yer.. tgk makanan pun sedap2.. :)