Monday, April 13, 2015

Karnival Jom MasukUM 2015

Eh eh...buat apa pulok main belon ni haha...

Jumaat dan Sabtu lepas UM atau lebih tepat IPS (Institut Pascasiswazah UM) telah mengadakan acara tahunan nya Karnival 'Jom Masuk UM! 2015'

Setiap Fakulti dikehendaki mengadakan pameran untuk bakal-bakal pelajar Sarjana dan juga PhD (Postgraduate student). Setiap Fakulti diberikan satu booth untuk tujuan pameran dan staf-staf bertugas untuk memberi info-info berkaitan. 

Walaupun Ijazah Tinggi ni bukan bidang kerja angah tapi disebabkan angah 'tukang ambik gambor Fakulti'  maka angah pun terlibatlah secara langsung.


Khamis, hari persiapan. belon ditiup awal, semasa di office lagi...banyak pulak belon meletop...aduhai pedih telinga
Tema fakulti angah tahun ni ala-ala party gitu, tu yang mebelon warna-warni tu...



ni dekat booth pameran dah


booth kosong

tadaaaa dah hampir siap
Seronok buat kerja ramai-ramai....bertambah erat silaturrahim sesama rakan sekerja


Ni di hari kejadian...
macam biasa photographer kena bergambor dulu...ihik..



Dato' Naib Canselor melawat booth fakulti angah...



Sempat main game kat booth Fakulti lain...



Yang manis bila booth Fakulti Angah menang 'Booth Paling Menarik'...yaaa berbaloi meniup belon!

 Kak Siti  dan piala


Sekian...sampai jumpa lagi...:D

7 comments:

Rinna said...

Waaa tahniah.. :)

Khai♥Rin : anies said...

wahhhh tampak meriah!! btw tahniahhhhh!!!!

Cho Zila said...

memang nampak menarikpun... wah seronok gak kan kalau ada xtvt cam gini...

Cik Azz said...

Cantik kaler belon..

Apapun tahniah...

Akak kurang suka belon sebab nanti bila dia meletup, sakit dada terkejut.. hehe..

Sanisah eeiyss said...

wah.. belon pepel pink (^___^)

ANIM said...

tak sia-sia meniup kan angah, heee

Angah said...

terima kasih semua....