Monday, April 06, 2015

Teman Pengganti

Ni komputer lama angah, diguna sejak 2004 hinggalah penghujung 2014...jahanam langsung tak boleh dibaiki. Tinggal monitor je, CPU dah buang, memang dah tak boleh pakai



Banyak berjasa menemani kesunyian hidup angah. Almaklum hujung minggu adalah hari berkerja Che Din, ini lah teman tempat meluah persaan, tempat membuang masa, tempat menghibur hati dan macam-macam lagi lah. Memang teman setia...

Namun sejak kerosakan totalnya angah jadi kebingungan di hujung minggu. Nak bertenet ngan henpon alahai sakit mata sebab henpon kecik sangat...

Setelah berbulan berdikit-dikit mengumpul uwang, maka dapatlah angah akan penggantinya...

tak mau dah beli komputer dekstop, nak jimat ruang dan lebih bebas menggunapakainya maka kami ambil keputusan beli Laptop


Taraaa...Teman Hati sedang mengcarry teman pengganti


Cak! Che Pinky uols...


TQ Che Din, lepas ni tak ada le aye boring bila Che Din gi  kerja



Sekian updet untuk kali ini, jumpa lagi jika diizinkan....

Wassalam.

9 comments:

Kakzakie said...

Itulah dikatkan sebuah pengertian. Cik Din pun tahu ANgah boring kalau tak ada line/berinternet.

LLepas ni dah ok dah...

Khai♥Rin : anies said...

ada bau kedai smpi ke sini ;-)

pink gituwwwww

❤Kamsiah❤ said...

wahh..lappy pink tu...

Kakzakie said...

Angah ni dpt dpt gadjet comel lote pun tak nak update lagi kisah..

ujie othman said...

pinky!!! lagi semangat nak guna tu kan Angah.

Angah said...

Kak Zakie...hihihi...bz la kak...nanti angah hapdet yek...

Khairin, a'ah bau kedai lagi sebab jarang guna ..kiki

Cik Azz said...

Hamboiihhh... Pinky lagi.. ahaha..

Akak punya laptop akak beli tahun 2009.. Masih lagi akak guna.. Doakan laptop akak panjang umur ya.. Nak beli laptop ni dulu, dua tahun akak kumpul duit.. huhuhu..

Sanisah eeiyss said...

wah pinknya (^___^)

suka!!! (^___^)

Angah said...

kak azz, lama dah tahun 2009 tu...guna berhemah tahan lama lagi tu