Thursday, June 25, 2015

Bertambah Usia Dah...

I’m officially 40 years old today…

Haha jangan gelak ya kalo  nahu bahasa omputih tak berapa betui kat atas tu…kemain nak speeking ek

Alhamdulillah syukur nikmat Allah..masih diberi hayat ini dikandug badan.

Teringat 10 tahun lalu ketika nak masuk umur 30 tahun, bukan main takut lagi, tak tahu apa pasal, rasa macam dah masuk alam tua sangat…gitulah tak dapat terima kenyataan, tapi kini nak masuk umur 40, rasa cool je..alhamdulillah.

Terima kasih Ya Allah, terima kasih suami, terima kasih abah-mama, adik beradik dan sahabat handai. Seronok bila pagi-pagi dah dapat mesej wish birthday dan doa-doa mewangi untuk Angah, semoga doa-doa kalian diangkat ke langit..

Semalam, Angah tertido awal sebab loya-loya angkara makan ubat tambah darah Iberet, terjaga dah jam 12 suku. Bangun masak nasi untuk sahur. Kat depan tengok Che Din tengah layan movie, dia hulur tisu kat angah, angah amik lepas tu dia tangkap tangan angah, dia goncang-goncang sambil cakap ’tahniah tahniah…umo baru…’ ahooooiii…wish besday rupanya…ingatkan dia dah lupa…tq Che Din.. I lup you lah!

Ramai yang doakan kesihatan angah…terima kasih sangat-sangat..memang  Angah sangat-sangat mendambakan kesihatan yang baik, semoga Allah memakbulkan doa-doa kesayangan semua ye…amin.

Jumpa lagi Insyaallah.

Wassalam



8 comments:

Zareda Norman said...

happy birthday angah

Kakzakie said...

Alhamdulillah... sanah helwa Angah
Moga terus mendpt limpahan kasih sayang, keberkatan dah kebahagiaan yg berpanjangan. Kesihatan yg terbaik utk terus hidup dibawah payung rahmat & hidayahNya.

Khai♥Rin : anies said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOU...
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUU...

ANIM said...

welcome to our group, angah..hee
happy belated birthday

iryanty ahamad said...

selamat ulang tahun angah :-))

moga murah rezeki dan diber kesihatan yang baik2..amin

Sham said...

Yes 4 series dh sis ye...sy folow thn dpn...hb ye moga ALLAH selamat kn sis donia akhiroh...;-)

belogkiter said...

Selamat ulang tahun angah.. semoga sihat sentisa

Angah said...

Terima kasih semua di atas doa-doa...