Thursday, September 17, 2015

Eii geramnya dekat anai-anai ni...


Abih punah!

satu album gambo kawen, satu album gambo zaman Che Din belajar, satu lagi album gambo zaman Angah  belajar

Boleh anai-anai bersarang dalam album-album gambo, ish ish ish ..patut ka tak patut. Dah la gambo-gambo tu gambo kenangan terindah..

nak kena anai-anai  ni





 Bwekkk geli tengok, banyak sangat..




ni baru satu album yang sempat di keluarkan...di mana lah Angah nak simpan gambor-gambor ni ek.


3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sy fhm perasaan tu...mmg geram sbb sy dah penah kena...nak meraung rs nyer!!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

❤Kamsiah❤ said...

nasib baik gambar2 tu sempat diselamatkan...tp ni kali pertama akak baca cerita anai2 bersarang dlm album...