Tuesday, July 26, 2011

Assalamualaikum Kawan-Kawan...

Banyak sebenornya benda yang nak dicerita. tapi setting blogger ni buat idea menulis jadi beku.
sesungguh aye janggal nak menulis ni,
blog kawan-kawan macam mana? tak bertukor wajah ker?

Salam rindu buat semua...

6 comments:

Waqheh said...

waalaikum mussalam wrt..dah bertukor dari 1 wajah ke 1juta wajah..wajah2 kesayangan hamba - hail amir

secangkir madu merah said...

semoga angah ceria dan gembira utk menyambut ramadhan yg bakal tiba...

~ Cik Azz ~ said...

Waalaikumussalam Angah..

Apa yang bertukar wajah tu ehh...?

Blog akak macam tu je tengok, cuma kat design tu ada tambahan gadjet utk favicon Blogger..

Selamat menyambut puasa Angah.. Maaf banyak2 jika ada salah silap ya.. :)

Angah said...

tq wagheh, kak yatie & kak azz

Rinna said...

Senyap je Angah.. tak de citer..ker.. byk gambar kat FB kasi laa citer plak kat sini.. :)

Angah said...

kak rinna, aye sedang menjinak-jinakkan diri dgn setting baru ni, insyaallah dah rasi nanti banyak la citernye nanti...