Tuesday, March 20, 2012

Mood Tertinggal Di...

Di mana? 
opkos le di kampung ku yang terchenta..uhuk.. rase tak mo balik KL yuolss
Jujurnya walaupun dah kembali bekerja tapi hati nurani masih melekat melekit dengan rasa riang ria ketika berada di kampung halaman.


What to do? ada tak sesaipa yang berkoje di perak nak tukor suka sama suka ngan angah? angkat tangan...bestnye kalo ada!


Mama dan abah semakin dipanjat usia, kesihatan pun sering turun naik tak menentu, jadi hati ini bagai digamit-gamit untuk berada di sisi mereka. Semoga Allah memberi jalan yang mudah untuk angah dan adik-beradik   mencurah kebaktian yang lebih kepada orang tua kami.


Kepulangan bersendirian tanpa che din memberi peluang angah berada hanya di kampung sendiri, tak perlu berebut dua kampung yang selalunya banyak masa habis di tengah jalan je. So balik kali ni sangat best kerana berkesempatan bertemu dengan semua adik beradik, ipar duai dan anak-anak buah.


Jom kita tengok gambor sket...


tiga beradik ni kalo jumpa mesti banyak plan
kumpulan the sisters...yang kuat jalan-jalan & shoping

 dah bertambah sorang ahli kumpulan, anak buah yang paling sulung

3 + 1

 Alya, anak buah paling bonsu..setakat ini la


Aqil, ni la anak buah yang paling nakal


ni abah, kurang best sikit keadaannya, sepanjang kami ada kat kampung, 2 kali pi hospital. Ya Allah berilah kesihatan yang baik kepada abah kami, sembuhkanlah oenyakitnya...amin

13 comments:

WuMing said...

WuMing juga suka kat kampung...

Karukord Jagau's said...

Semoga abah cepat sembuh.....amiiiinn

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

syoqkan dapat spend time ngan family... best...
seb bek is cepat dapat tukaq dari putrajaya ke perlis (^___^)
alhamdulillah... kalau x, mak tinggai sorang2.. huhu

Angah said...

Wuming, rasenye semua orang memang suka berada di kampung kan...

Angah said...

Amin...TQ karukord

Angah said...

Eis, sonok na dpt balik berkhidmat di kampung..

Deru Ombak said...

Assalamualaikum Angah..

Doa anak2 yang sgt di harapkan oleh ibu bapa...

Kakya rindu kampung

Angah said...

Walaikumusalam Kakya..

Yatie Awang said...

kemana pun kita pergi, kampung tetap di hatikan?

Amin...moga abah diberi kesembuhan

~ Cik Azz ~ said...

Kampung memang best..

Angah buat la pertukaran suka sama suka.. Mana la tau kot2 berhasil lak.. Tapi kalau Angah kerja kat kampung, che din pun kena ikut gak la.. hehe..


Moga abah Angah cepat sihat...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

singgah lagi (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

p/s: headband myra limited adition...hohohoh (^___^)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

angah, is dapat tau posting terus buat rayuan... dalam jangkamasa 6bulan, dapat balik perlis (^___^)alhamdulillah