Monday, July 30, 2012

Ade ke tidakkk..

Oh..Angah ada blog rupanya! muahahahaha....
ADA
Yang tak ada cuma idea nak menulih 
Macam la baru belajar berpuasa 
letih dan lapor sampai tak larat nak nulih kui kui kui....


Peace...
terima la senyuman ikhlas dari Angah untuk semua...sayang uollss
(wajah/kulit tipu hasil photoscape! :D)

11 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

macam is awai2 puasa tu la angah.. keh3... xlarat nak menaip... terkelip2 ngadap komputer opis ni je.. tapi tak buat apa (^___^)

Acik Erna said...

angah..adaaa blog ye..he he

Angah said...

Eis, sebenornye mengantuk lebih bila puasa ni...

Acikkkkkk....hahaha

Rinna said...

Adoiyai..hehehe.. rajin2 laa update blog yer.. Angah.. :)

Zareda Norman said...

Peace yoooo

Cikgu Ma said...

senyum tuk angah jugak =)

Angah said...

tq kawan-kawan, tapi angah belum mari mood nak updet...peace...

WuMing said...

Nulih laaa apa saja... asalkan ada...

WuMing pun kadang-kadang tinggal lama juga... bukan tak ada idea..

Tak lapang kadang-kadang tuu...

secangkir madu merah said...

samalah kita angah, akak ni pun tak tahulah kenapa tahun ni mood menulis blog dah ke laut perginya... huhuhu kengkadang rasa sedih jugak takot kawan blog semua lari dan dah tak ingat kat akak lagi huhuhu...

Karukord Jagau's said...

Senyuman manis semanis kurma :)
Eh...! Angah ada blog ye...laaa baru kita perasan...hekhekhek :D

Angah said...

hahaha...terasa hati pulak kkiki...