Wednesday, December 19, 2012

Edisi Pertama Kali : Aquaria KLCC


Hi kawan-kawan.Apa kabor? Harap sihat semuanya.

Lagi satu slot Edisi Pertama Kali untuk tatapan kawan-kawan semua. Aci eh..?  Sebenornya kering idea nak bercerita hujung-hujung tahun ni...Yeehaa...

Ok lah Angah ni dah lebih kurang 15 tahun bermastautin di KL..oh KL...dah berkali-kali jugak sampai ke KLCC - cuci mata, tapi ini lah kali pertama masuk ke Aquaria

Jom layan! dengan RM35 anda boleh meneroka suasana di Aqua ini ..

Anda dinasihatkan jangan pakai kasut tumit tinggi coz jauh benor nak berjalan ke tempat dituju...


memerang...sangat mencuti hati, sebab pandai beraksi, lagi ramai orang tgk  lagi 'galak' dia 

Tikus air..pasif le deme ni, tak bergerak langsung


hai.. tido che abang ni





ok tuan belog nak interprem...:D


Lorong ni lah yang buat angah teruja, ikan-ikan lalu lalang di atas kepala

cehh...muka kagum benor...


hohoho..ada santa krismas beri ikan makan


ni kat bahagian atas, tempat jualan sakneka cendrahati


bolehlah...jangan tak pernah pergi kata orang...nak menghabiskan masa lapang, tak de lah best sangat pun. Angah lemas sikit kat dalam ni sebab suasana dia kelam dan peram...
lagipun ikan-ikan itu hanya boleh dipandang, tak boleh dipegang...i rase boring you..

keluar dari aquaria tu terus rasa lapor, order bendallah ni... makaihhh harga..KLCC katanya...:D

Babai...see you later


12 comments:

Afasz said...

sedap nye waffle tu , ada ice teyem....

tak pernah g aquaria lg. :D

Rinna said...

Tak teruja ekk..hehehe.. akak dah 3x rasanya masuk kat sini.. tapi tgk ikan2 tuh cantik laa.. :)

Rinna said...

Angah.. citer family day..tak de ker..hehehe.. :)

Angah said...

alololo kak rinna cayang, pasti ada pasai family day ...tunggguuuu

cayalah akak pi sampai 3x, bawa anak memang seronok rasanya...

Afasz, not bad la rasa dia, icecream tu yang buat sedap, jadi tak marah sangatlah w/pun mahei..:D

Kasih Salina said...

Salam..saya tak pernah lagi ke situ..nampak cam best kan..namapun tgk ikan dalam kaca, ada kebosanan sikit la kan..

tapi makanan best ler..

❤Kamsiah❤ said...

singgah & follow sini..salam kenal..:)

~ Cik Azz ~ said...

Akak teringin nak masuk aqua ni.. Tapi sampai skang tak lepas2 lagi..

Nak masuk sorang2 takut tak jumpa jalan keluar.. Nak bawak anak2 buah, bajet lak takde.. adehh...

Pastu, kalau bawak sorang dua je, nanti yg lain2 tu mesti merajuk... huhuhu...

Sudahnya, tangguh la dulu nak masuk aqua tu.. Tunggu ikan kecik tu jadi besar la nampak gayanya... hehehe...

MulutPayau said...

Akak selalu jugalah ke klcc...tapi tak pernah masuk aquaria....

Angah said...

Kak Azz, kalo nak bawak semua anak buah, kena buat tabung simpanan bulanan, hihihi simpan dari awal tahun, insyaallh hujung tahun boleh pergi

MP, angah pergi pun takut malu kt org kampung, dorang dah berombongan ke Aqua, kita yg duduk KL ni tak pergi lagi

Karukord Jagau's said...

saya pun x pernah sampai lagi aquaria ni...walaupun hari2 ke KLCC hehheee

zino said...

sekali masuk dulu.. entah berapa tahun lepas hehe

Ujie said...

Akak tak penah ke sana..sbb mahal sgt tiket dia. Tp kalo petrosains tu dah 2x masuk. Angah try la..best sbb byk benda boleh main.