Monday, December 10, 2012

Tak Tahu Hal Sebenar ...katanya...

Assalamualaikum kawan-kawan.

Masih ingat entry angah bertarikh 21 November 2012 bertajuk 'Malang..'? ala kisah kenduri kawen hidang nasi basi (sowii..tak reti nak linkkan)...

Angah cuma komen, kasihan kat pengantin dan secara bernada joke suruh pengantin saman caterer tu...RUPA nya ada kisah lain disebaliknya...manalah kita tahu ye dak? surat khabor tulis cenggitu

Terima kasih lah kat seorang pengomen yang menggelarkan dirinya 'anonymous', ni angah rumus sikit komen beliau. Mungkin cik anon ni kenal keluarga pengantin atau pun berkait dengan pihak caterer..allahualam. kalo cik anon nak bercerita lanjut, silakan sangat di alu-alukan...

Mengikut kefahaman angah, cik anon menyatakan masalah makanan basi yang terjadi pada perkahwinan tersebut berpunca dari ibu pengantin sendiri...dan minta jangan mengaibkan pihak caterer

Angah tak berani nak publishkan komen tu, sebab takut ada pihak yang terguris dan kes jadi perpanjangn pulak.

Terima kasih pada kawan-kawan yang sudi komen pada entry itu. Kalo ada yang tak betul atau salah angah mohon maaf kepada cik anon bagi pihak penulis komen-komen tersebut.


`peace`

4 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Angah, kalau nak letak link, senang je.. Lagi senang kalau Angah letak gadget/widget Search tu kat blog.. Nanti tulis je kat situ Nasi Basi, keluar la dia.. Kalau boleh, highlight kan mana2 point yang Angah rasa penting kat entry..

Rasanya takpe kot kalau Angah publish komen tu.. Lagipun orang tu guna nama anonymous,kan..? Ke dia ada letak nama katering atau nama pengantin dsb.. ?

Madam Lala said...

ok jek entry tu, rasanya taklah menyinggung,
cuma bg peringatan untuk kawan2 yg lain kan?

Kasih Salina said...

eh, kenape boleh jadi camtu..apa kisah disebaliknya..

Angah said...

erm..angah harap Cik Anon tu akan bercerita lanjut.