Thursday, June 23, 2011

Oh Di Mana

mood ohhh...mood

hilang rasa
hilang minat
hilang keterujaan
hilang diri sendiri?

huh! di mana nak carik balik semua nih!

penat!
penat sana-sini
sakit!
sakit sana-sini

owh!tak berdaya!
tolong!

20 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Betul la kan.. Bila mood takde, serba serbi tak kena.. Jalan terbaik, jauhkan diri buat sementara waktu dari memandang benda2 yg bila tengok je, rasa menyampah.. hehe..

Mazni said...

Sy juga Kak Ina, terus nyanyi lagu geram kat blog. Kerja dlm line ini mmg memenatkan maybe???? Amik cutilah, kembalikan Kak Ina yang biasa, ceria, manja dan gebu, awww!!

secangkir madu merah said...

kenapa ni Angah? esok dah hari jumaat lepas tu cuti dah.. bawak2lah pergi bercuti..

Acik Erna said...

assalam angah..apa pun yang angah rasa..acik harap angah jangan hilang diri sendiri ye..

Angah said...

cik azz..sangat betul katamu itu!

Angah said...

Mazni...aye faham kamu, kamu faham aye...huhuhuhu...tak de line lain ke yg kita boleh hinggap? uhuk..

Angah said...

kak yatie, ini la akibatnya kalo bosan terhadap sesuatu, tapi terpaksa hadap juga bendallah tu. nasib baik dah nak weekend, bole le aye membelai jiwa..

Angah said...

acik erna, harap tak hilang secara total, mudah-mudahan sekejap je..

arryani said...

Buat benda yg kita tak penah buat atau jarang2 buat..msti mood totally berubah..cuba la yang.. ;D

cyah said...

salam kak,
saya pun penah rase macam tu.. tahap gaban.. namun bila dah berubah angin ke tempat baru.. so far so good..

p/s: dan rajin updated blog.. hahaha..

Mazni said...

sbb tu orang kata hijrah itu perlu. Sy rasa nak godek2 paper la, try line lain plak..mudah2an...

JARI YANG TERBARAI said...

pegi cuci mata baru ade mooood :) hehe

zino said...

maqsa utk melancong hehe

Angah said...

arryani, angha duk layan lawak si Sepah, bole hilang tension

Angah said...

cyah, patut le banyak citer kat blog sekarang..

Angah said...

Maz, aye nak sekodeng koje kat perak le

Angah said...

jari, kalo boleh nak cuci otak ni

Angah said...

zino, melancong ke blog-blog kengkawan je le hihihi

sakura040582 said...

bEe kalau takde mood abes ke laut aje sudahnye :-P hehe

sakura040582 said...

Di mana dia Anak Kambing saya
Anak kambing saya menyorong di balik pokok

hehehe