Tuesday, June 28, 2011

hARI mINGGU yANG mANIS

Sebab apa manis...?
mestilah...angah kan besday girl di weekend yang lalu...dah tu dapat hadiah extra lak tu.
hadiah nya? hadiah yang manis....SEPAH menang Maharaja Lawak! muahahahaha....sengalkan? tak de kaitan pun hihhi... tapi   memang sengal angah dibuat dek bebudak sepah ni.

ekceli angah ni mula-mula dulu minat kat si kumpulan Jambu, 'muka legend, hati cute' tapi setakat minggu 7 je, lepas tu diorang ni down pulak...buat lawak tak menjadi, so angah pun beralih le ke bebudak sepah ni..memang tak berenti senyum dan gelak tengok diorang ni. Muka pun dah klakar dah, nak nak si shuib tu ha..

Tahniah Sepah...
teruskan membuat orang ketawa
cuma kalau boleh kurangkan lah perkataan 'bodoh/bangang'
bukan apa..bunyik kasor bebenor dik..

O.M.G ..peace..

video

ni sketsa minggu 12, sketsa yang paaaling kalakar buat angah...

9 comments:

Rinna said...

Pun suka gak Sepah menang..walaupun suka jugak kalau Jozan menang.. tak kisah laaa.. sama jerk 2 kumpulan tuh..

rATu kEBaYA said...

akak pun suke sepah.. jozan pun suker jugak

Angah said...

yeyyy ramainye minat sepah good good...

Queenie said...

Sepah konsisten sejak awal...mmg patut menang kan?

Mazni said...

kak ina, samalah kita, awal2 giler ke jambu, pastu tetiba plak lawak tak menjadi, tp sepah mmg giler kelakar lah....they deserve to win...tahniah sepah

JARI YANG TERBARAI said...

gua suke gak sepah ni walaupon gua ni peminat mail lambung ngan acai hehhehe

Angah said...

Queenie & Mazni, memang sepah patut menang sangat-sangat..
lawak diaorang ada selit isi-isi yg bernas, bukan kosong..

Angah said...

jari - gang mail lambung tu memang klakar jugak malah popular gitu, tapi masa final kurengg sket...

sakura040582 said...

Tak sangka sepah juara :-)