Wednesday, February 29, 2012

Baby mahal ni..


Ini baby Sonia, anak seorang Pegawai di opis angah ni. Ibunya melalui teknik IVF, dan lahir lah si Sonia ni dengan kos lebih kurang RM22,000.00.

Dah 9 bulan umurnya, sihat dan sangat comel. 


"angah ko ada berapa puluh ribu dalam simpanan?" 
uhuk..ada simpan sikit-sikit, tapi asik bawak keluor je...
kalo  nak buat IVF, kena buat loan Bank!

22 comments:

✿ e e i y s s ✿ said...

tomeinyer... alahai~

Rinna said...

Cantiknyaa..diaa.. cute sgt..

Cikgu Ma said...

tengah buat saving jugak...

**maaf, boleh tak buang word verification kt komen? mungkin lebih mesra pembaca =)

Madam Lala said...

madam pun tak mampu la angah
maybe last choice kot...

Acik Erna said...

assalam angah..memang comel..

Zareda Norman said...

Alhamdullillah.. Comelnya.. Kak zar pun pernah buat ivf.. Azab dan mgkn bukan rezeki kot:-)

✿ e e i y s s ✿ said...

is dah update tentang WW semalam (^___^)
....................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/6wordless-wednesday.html
....................................
sudi2 singgah ye...

WuMing said...

WuMing punya saudara pun ada buat macam ni... Buat kat KL... belanja sangat tinggi untuk mendapat seoran anak...

Malangnya mereka yang tak berhati perut... mudah saja mendapat anak...

Buang pula merata-rata....

Huh!!!!!

Angah said...

Cikgu Ma, angah tak tahu la nak setting kat mana...sowii

Angah said...

Madam, cuba yang mana bole la dulu...yg penting jgn berhenti mencuba

Angah said...

Kak Zar, betul la ikut rezeki. ada kenalan angah yg lain dah buat IVF 3 kali tapi tak menjadi

Angah said...

WuMing, yang tak halal dan buang-buang dgn sesuka hati tu dioarang tak rasa 'nikmatnya'...

Angah said...
This comment has been removed by the author.
~ Cik Azz ~ said...

Macam kawan akak yang pernah akak ceritakan kat blog dulu.. Diapun buat IVF... Lebih kurang banyak tu jugak yang habis.. Alhamdulillah, diapun dapat anak perempuan.. Mungkin sebaya dengan baby ni kot ataupun dah nak dekat setahun umur dia...

Kalau ada rezeki lebih tu, cuba la Ngah.. Akak doakan Angah akan dapat jugak baby suatu hari nanti.. Insyaallah...

secangkir madu merah said...

cutenya dia.. Angah.. rasa nak peluk cium cium dia..

Angah said...

kak yatie, nanti kalo ibu dia bawak mai opis, angah tolong ciumkan bagi pihak akak ek..:D

Angah said...

kak azz cayang...terima kasih banyak-banyak sebab doakan angah..

kayna said...

Doa angah. InsyaALLAH, ALLAH Maha Mendengar.

AriF FaZDiLaH said...

comelnya. saya datang follow dari blog eeiyss (http://sanisahsabu.blogspot.com)

Angah said...

selamat berkenalan Arif..TQ sudi jenguk

Munnafendy said...

mahalnya kos IVF? =.=*

Angah said...

Mnnafendy, kos bergantung pada banyak faktor cthnye: penyakit, umur dll masalah. macam ibu sonia ni dia ada masalah tiub filofian tersumbat...