Thursday, February 23, 2012

Samurai Kenduri Di Laman Kita

Fuhh! kenyang deme ye, nasib baik 4, kalo 14? naye..

LEMAH perkataan yang paling sesuai mengambarkan permainan team Harimau semalam. Apa pon tak bole! Macam tak pernah training, passing bola  dapat kat lawan, ada peluang depan gol lawan, sepakan terlalu lemah, ada peluang sepakan gol percuma, hantar tinggi tak reti agak aduiiiiii

Tahu le jepun tu world standard, bukan lawan kita  tapi tolong la baiki skill permainan tu 
- skill passing bola biar tepat  kepada rakan
- skill mengelecek supaya bola tak di curi lawan
- tolong kuatkan kaki supaya dapat menyapak dengan kencang

ohoiiiii...En. Ong Kim Swee....siksa mata,jiwa dan raga menontonnya.. tolongla hentikan permainan yang menyiksakan ini...wakeuppppppp

sekian, angah membebel di subuh hari.

13 comments:

zino said...

bukan Angah sorang je y berungut ni..... satu kelemahan ketara pemain Malaysia ni.. bila jumpa team yg kuat sikit dah kecut perut.. belum masuk gelanggang lagi dah kalah...

Acik Erna said...

angah membebel sebab tak puas hati..
he he

Angah said...

Zino, mana tak merungut, main tah apa-apa, betul la tu, lawan ngan pasukan kuat je terus mengalah, tak rancak langsung

Angah said...

Acik, memang tak puah hati, geram sangat

c'axoera ヅ said...

doreamon lawan upin :p

eeiyss said...

hehe... is apa pun takdan nak tengok... uhuk2

secangkir madu merah said...

wah angah.. boleh jadi komentar sukan ni... apa apa pun kita minum dulu...hahaha

Angah said...

c'axoera - yg menang tentu doreamon, sebab ada poket ajaib

puan iys - mu sebok layan dak myra je le tu

Angah said...

hahaha kak yatie, dah luah geram kat blog lawan debat plak ngan budak laki-2 kat opis ni..

Madam Lala said...

madam kalu tgk bola, leh darah tinggi..!

Papa Mifz said...

harap maju la sukan bola kito nih nanti..huhu

WuMing said...

Ha..ha..ha.. rintihan peminat bola..

Terbaik......

Angah said...

madam - elok le jgn tengok, tak pasi-pasi plak kang

papa - harapnyeeee

wuming - hanya mampu merintih