Friday, February 17, 2012

Aper citer...


Assalamualaikum....salam penghulu hari.
Apa kabor kengkawan? Harap semua sihat-sihat dan ceria selalu, seceria mentari yang tersenyum pada pagi ini..:D

today tak bizi sangat sebab bos besor tak ade, dia gi ke luar negara, mun kalo dia ada, terpaksa le buat-buat bizi walopun sebenornya tak berapa bizi...kelasss tak nyah...kikikiki

bila tak bizi kan.. bole le merewang di blog kengkawan dan menaip n3 di blog sendiri dengan suka-suki hatinya pada pagi-pagi begini...

Apa nak citer ari ni? atau...apa yg kengkawan nak tahu tentang angah hari ni? (..bajet pemes kan...haha)

kehidupan angah biasa-biasa aje...tak ade yang luar biasa pun, tapi orang di keliling angah ni ada sebahagiannya selalu menjadikan diri ini fokus point utama untuk di tegur, dinasihat dan yg paling best  KRITIK.

Angah nak kaitkan citer hari ni dengan gambor dekstop angah yang angah tayang dalam n3 lepas...gambor desktop yang ada kucing comel tu...




Angah dah lama dah letak gambor kucing tu kat desktop angah, ramai kawan opis ni suka dan kata " ala..comelnye..kucing ni...". tapi dalam ramai-ramai tu terselit jugak rakan yang spesis suka buat angah 'sentap hati mak nak..'. 

Dia lalu belakang angah and tegur desktop angah:

rakan: apersal letak gambar kucing?
angah: hah? erm...saje, sebab dia comel
rakan: letak lah gambar BABY!
angah: erk? nak letak gambor baby sape?
rakan: ala kan banyak gambar baby comel kat dalam internet....
angah: terkedu!
.....daripada aye letak gambor baby tipu, org punya baby... baik aye tunggu baby aye sendirik  tak gitu kengkawan...

lagipun angah malas la nak tunjuk-tunjuk sangat yang angah ni sangat mengharapkan baby...macam nak meraih simpati pulak...

Macam tu la orang kat opis ni, nampak macam memahami, nampak sangat bersimpati tapi dalam masa yang sama tak sensitif....bweeekkkkk



8 comments:

kayna said...

hahaha.. aperlah kan. sukatilah kiter, screen kiter sendiri kan. kaynanya background screen kosong. window je. senang.

Madam Lala said...

memang memang, kak nam bang nam mmg ramai,
kadang2 sentap mak nak... menahan hati...

pena rozie said...

suka ati kite la nak letak pic ape ek kat destop komputer kite. hi...hi...hi...

Cikgu Ma said...

saya pakai standard background jerr...salam kenal =)

Angah said...

kayna, pelik akan kweujudan org macam ni

madam, betul la sangat, ramai nak jadi konselor tak bertauliah

PR, ni spesis tak de keja nak buat

Angah said...

Cikgu Ma, Salam kenal, selamat datang

eeiyss said...

is kat upis tu... ada dua komputer... setiap sejam is tukaq wallpaper tu... jadi orang xsempat nak komen... hehehe

~ Cik Azz ~ said...

Ahaha..

Laptop akakpun background dia gambar kucing.. Itu adik akak yang set-kan.. Mungkin dia tau akakpun suka tengok kucing yg comel ni... hehe..

Sabar je la Ngah dengan orang macam tu... Saja la tu nak buat orang sentap..