Thursday, November 24, 2011

Anak Rimau Masih Sakit Gigi


Ups!!! 
Masih sakit kaki lah...


Harimau Muda kalah 2-0, tapi serius angah sikit pun tak ada rasa nak marah. faham keadaan mereka yang masih penat - tak berapa menyengat tapi tetap bersemangat..dan angah tetap love you all semua wahai anak-anak rimau..


Lain la perasaannya, 
antara menonton Harimau vs Indon dengan menonton Harimau vs Syria. Mungkin dalam minda dah tersemat - ini peringkat Olimpik bukan Asia Tenggara, jadi, tak ada le jantung rasa berdebar-debar sangat...


lagipun..


Syria tak jahat memprovok macam Indon!



7 comments:

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Hehehe...

Statement yang last tu yang tak menahan tu... hehe...

Betul la kan.. Akak tengokpun takde la nak rasa marah kat player.. At least, dorang dah cuba sebaik mungkin..

c'axoera said...

follow u here......feel free to follow me bck xoxo!

Madam Lala said...

madam tak tgk bola pun...
madam zzzz...............

Angah said...

hihihii Kak Azz, statement berbnyi dendam tu..

Angah said...

hi c'axoera, salam kenal

Angah said...

aduhai madam....apesal ngantuk awai sangat tu...

ORLANDO AHMAD said...

usaha lagi hehe