Tuesday, November 22, 2011

Harimau Yang Pandai Buat Angah Senyum...


Giler sesak nafas tengok game semalam. Gol awal team Indon buat angah rasa nak tutup tv je...punya lah resah. Nak cool kan diri sendiri angah online FB ngan che Eja Masri  ngan che Saifu Ab Razak, sambil-sambil telinga dan mata curi-curi dengar dan pandang sekejap-sekejap kat tv.

Punyalah penakut angah ni hahaha...selepas Asrarudin sumbat gol penyamaan baru lah lega...   rasa dapat nyawa kedua..

really...kalo orang sakit jantung memang tak payah lah tengok, yang sihat ni pun rasa jantung nak gugur je..


Congratulations..Harimau Muda!

(apalah sangat provokasi penonton Indonesia tu kan? cehhh belagak...)




Mari Imbas sepakan kemenangan malaysia...

6 comments:

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Ahahhaha...

Memang jatuh jantung... Jenuh nak mengutipnya... Alhamdulillah, menang jugak akhirnya.. Tahniah untuk mereka dan semua yang mendoakan..

Semua dok letak video gol kemenangan.. tapi akak letak video masa dorang ambil hadiah... Siap ada lagu Negaraku sekali.. Semangat tuu... hehe..

Angah said...

caya lah kak azz, ada video penyampaian hadiah lagi...nanti nak share ye...

Waqheh said...

harimau tu pandai bila terdesak...

secangkir madu merah said...

tahniah utk pasukan harimau muda kerana berjaya meraih pingat emas samalam... akak tumpang gembira..

Angah said...

Waqheh..kalo dalam terdesak boleh mencipta kejayaan, elok le selalu-selalu terdesak...

Angah said...

kak yatie, kita kongsi kegembiraan seluruh Malaysia...