Saturday, January 14, 2012

Rasa nak pengsan

Sape tengok badminton petang tadi? hahaha cemas tak?
angah sampai nak pengsan dua tiga kali..cemas sih..
best giler tengok diaorang berkejar-kejar mata
bertambah best bila yang kat gelanggang tu hensem-hensem belaka kui kui kui...
akhirnya double dari korea menang yahooooooooo

Sungguh ENAK bila ada team lain yang bole menumbangkan team china kan kan kan...jaki dan nyampah angah  kat team china!

chaiyok korea! nak harap kan double Malaysia Koo-Tan, hampesss





Pstt...yang sebenornye ketika angah menulis ni, hati tengah berdebar tengok Chong Wei melawan Chen Long...dan YESSS di akhir angah manaip ni Chong Wei dah pun menang! yeeeehaaaa double kegumbiraaan...

4 comments:

Zareda Norman said...

Nasib baik tak tengok kalau tak mesti pengsanjaga pengsanjaga.. Hahaha :-)

Angah said...

hahahaha kak Zar, berapa banyak pengsan daa...

c'axoera said...

almost tapi sempat diselamatkan dari pengsan hehehe

Angah said...

gud girl...kuat semangat ye!