Wednesday, January 25, 2012

Ting Tong...!

I do hope that I could play the guitar like this!

[ Motif letak gambor Jep? kui kui kui...]


"oit! lebih baik belajo mengaji Quran lah!" sergah satu suara dari belakang.

toink toink...benjol dahi keluar bulan bintang...

"erk..Che Din! bila balik?" aku bertanya dengan pipi yang dah bewarna pink!

12 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Teringin jugak nak belajar main gitar ni.. :-)

~♥ Mawar ♥~ said...

teringin jugak nak try petik gitar. hikhik. sambil click nuff di sini .

err ,ada tak yang nak join contest ni kalo kite buat ?

Angah said...

jom kak azz, kita amik kelas blajor gitar nak? kikiki

Angah said...

Mawar, kalo hadiah best mesti ramai nak joint punyer....:D

secangkir madu merah said...

ha kan dah kena sebijik.. hahaha

eeiyss said...

hehe..kecik2 dulu pernah la pegang gitar sedara... siap tengok buku tu yang tak tahan... xpadan ngan kecik masa tu... windu kenangan dulu.. hohoho

Angah said...

kak yatie, angah terus rasa insaf kikikiki...

Impian Serikandi said...

saya pun suka.. pernah hari tu buat persembahan event kat TM..diiringi dgn seorg pemuda bermain gitar.. fuhh.. cair bebb. :)

p/s: bunyi macam sosial kan.. tapi tak salah kita berseni..berkarya.. asalkan kena pada tempatnya.

peace!

Angah said...

IS- nak hibur kan diri sendiri apa salah nye...

..nOWa.. said...

hehehheeehh..padan muka, boleh?

Angah said...

Nowa, angahpun nak padankan muka seniri kikikiki...

MadaM LaLa said...

madma pun dulu suka berangan konon2 pandai men jitar..