Wednesday, June 27, 2012

Moh! Melawat Perak

Promosi sikit....tahun melawat negeriku terchenta...Visit Perak 2012 
Moh ramai-ramai datang ke Perak wehhh


Hutan Belum - Angah teringin sangat nak ke sini, belum tercapai lagi  - Insyaallah one day

 Pulau Pangkor - dah beberapa kali pergi, tapi asik ke Teluk Nipah aje, Teluk lain belum habis pusing lagi....Insyaallah akan pergi lagi

Bukit Larut, Taiping - dah beberapa kali sampai ke kaki bukit - atas bukitnya belum sampai lagi...angah mau!

Bukit Merah, Taiping - pun beberapa kali pergi, tapi belum sampai ke Pulau Orang Utan...angah mau juga!

ini sebahagian sahaja
...banyak lagi tempat menarik untuk dikunjungi....

SILA LAH!!!

8 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Akak pernah sekali je pergi Perak.. Itupun bukannya pergi jalan2.. Just pergi rumah kakak kat Bagan Serai.. Lepas tu pergi la Taiping.. Baru je sampai Taiping, hari pun hujan.. Memang kawasan teduhan hujan gamaknya Taiping ni, kan... hehe...

Mcm jauh sangat la Perak ni.. huhuhu..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

bila leh pi pulak tatau (^___^)

Angah said...

kak azz, Taiping memang antara kawasan paling Lembab di semenanjung malaysia, asal petang je ujan...sebab tu angah belum sampai Bukit Larut...kalo ujan bahaya pergi naik sana

mai la datang lagi...talak sombong punya...

Angah said...

amboi...tak jauh dah dari perlis tu...mai la

rATu kEBaYA said...

ok.. esok nak pergi ke ipoh.. apa tempat menarik kat ipoh ye..

Angah said...

Ratu Kebaya, kat Ipoh boleh pergi - Lost World Of Tambun - tempat mandi manda dan rekreasi

secangkir madu merah said...

buah doghian ade ke? aku mau yg ituuuu...

Angah said...

kak yatie, ada sesetengah tempat memang tengah musim durian...