Sunday, May 15, 2011

Oh! Sudah Sihat

ish ish..dah sihat dah sistem blogger ni yek
hai...2, 3 hari tak dapat buka blog ni kaedahnye...
rase makanan tak cukup garam pulak
bila tak dapat berblog...kemain lagi...
macam femes

bukan apa
sejak ada blog ni
udoh tak pandei nak nyakor-nyakor cerita
ateh kertas
menaip lagi senang
mencoroh-coroh idea datang..
idok gitu?

7 comments:

zino said...

selamat kembali berkarya.... agaknya ada usaha bersepadu utk memadam semua komen di semua blog hehe

Rinna said...

Iyo laa.. leh citer lagik dan lagik dan lagik kan Angah.. kalau ada idea tuh citer..laa..

Angah said...

hahahaha...malu pulak rasanya zino ucap selamat bekarya tu...

secangkir madu merah said...

ada yg hilang N3 ya? nasib baik blog akak ok je...

seronok berblog ya...

Angah said...

kak rinna, idea ada tapi kadg-2 bnayk cerita yg 'emosi' so simpan dulu..

Angah said...

kak yati, memang seronok berblog ni, paling seronok boleh tambah bilangan kawan..

republik n9 said...

hahahhaa gua pon sangap nak berblog, dah le hari tu blogger ade problem, line internet kat kampong gua ni pulak slow macam labi-labi albino, sakit jiwa ooooo :(